• INFORMACJE O WYSOKOŚCI SKŁADEK

NA RADĘ RODZICÓW W ROKU SZKOLNYM 2023/2024

Składka - 55 zł (na każde dziecko)

MOŻNA DOKONYWAĆ WPŁAT W WYŻSZEJ WYSOKOŚCI I WSPIERAĆ RADĘ RODZICÓW W REALIZACJI ICH PLANÓW.

OPŁACANIE SKŁADEK JEST DOBROWOLNE, ALE JEST WYRAZEM TROSKI RODZICA O SZKOŁĘ, W KTÓREJ UCZY JEGO DZIECKO, WSPIERA DZIAŁANIA SZKOŁY W OBSZARACH DOTYCZĄCYH TYLKO I WYŁĄCZNIE POTRZEB UCZNIÓW.

PROSIMY WSZYSTKICH RODZICÓW O BUDOWANIE WSPÓLNEGO DZIEŁA W NASZEJ SZKOLE.

SKŁADKI MOŻNA WPŁACAĆ W DOWOLNYCH RATACH DO WYCHOWAWCY, W SEKRETARCIACIE SZKOŁY LUB NA KONTO RR – BS ODDZ. BISKUPIEC 70 9484 1121 2002 0100 0316 0001